În România, FĂRĂ mafiotul Plahotniuc și FĂRĂ escrocii politici Năstase și Sandu

Prieteni, cei care ne urmăriți și cunoașteți exercițiul gândirii critice necesar pentru un om cu discernământ.

Conferința de astăzi a PD-ului nu înseamnă că mafiotul Plahotniuc “renunță” la parcursul european, așa cum spune Tulbure la știrile de la JTV (de parcă Plahotniuc chiar făcea Integrare Europeană pănă acum). Faptul că PPE a votat împotriva finanțării macroeconomice a RM, pe de o parte, iar BNM si FMI au aprobat (cu dinții strânși) finanțarea RM, pe de altă parte, este un semnal că Plahotniuc e “un rău necesar” în lupta Occidentului împotriva intereselor germano-ruse în regiunea Europei de Est.

Nu mă interesează of-urile și atacurile îndrăgostiților de Nastase și Maia. Nu am treabă cu oamenii fără raționament logic și fără viziune atunci când scopul nostru este să formăm roca politică tare pentru a realiza un scop politic clar: făurirea și utilizarea statului de drept RM pentru reîntregirea României și afirmarea ei ca stat important în regiune.

Singurii care pot duce o luptă eficientă împotriva mafiotului Plahotniuc și a escrocilor politici PAS-DA, sunt românii din Republica Moldova implicați într-o acțiune politică, FĂRĂ Plahotniuc și FĂRĂ manipulatorii Năstase și Sandu.

Fiți siguri, atunci când vom da randament politic, Plahotniuc va avea soarta lui Adrian Năstase și Liviu Dragnea. Acest moment depinde de noi.

Stați aproape.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s