Nu fiți turma lui Dragnea, fiți români luminați și apărați-vă familiile de Ciuma Roșie!

Îi invit pe cetățenii români domiciliați în Republica Moldova, dar și pe toți românii din Țară sau de prin străinătăți, la luciditate și responsabilitate în legătură cu desfășurarea Referendumului din 6-7 octombrie curent.

Dragi români!

Ideile, fie adevărate sau false, fie bune sau rele, au putere și consecințe. Tocmai din acest considerent trebuie să avem o responsabilitate mare asupra actului intelectual în decizia de a participa sau nu la Referendum și să privim asupra acestui exercițiu ca oameni raționali și nu ca oameni de turmă. Să lăsăm într-o parte emoțiile și prejudecățile, și să privim cumpănit și argumentativ asupra cauzelor organizării Referendumului și la efectele lui.

1.Referendumul este despre CĂSĂTORIE și nu despre FAMILIE. Căsătoria și familia sunt două lucruri distincte. Căsătoria este o instituție, o creație atât de veche încât îi putem spune „de când lumea”, deci o creație a doi oameni care sunt atrași de sexul opus, adică o uniune între un bărbat și o femeie cu scopul de a conviețui și a reproduce: a zămisli, a naște și a crește copii.

2. O familie este altceva, este o conviețuire care poate fi între: doi părinți și un copil, un părinte și un copil, doi părinți, doi copii și un papagal, doi bunici și un nepot, un bătrân și un câine, ș.a.m.d.

3. Sintagma constituțională „căsătoria liber consimțită între doi soți” înseamnă uniunea între bărbat și femeie. În 1991 când s-a scris și s-a adoptat Constituția României, asta s-a avut în vedere și asta înseamnă și astăzi. Când analizăm această prevedere din Constituție ținem cont de spiritul legii și nu de cuvintele propriu-zise, adică prevalează ceea ce a avut în vedere legiuitorul, iar în 1991 legiuitorul român asta a avut în vedere: uniunea între bărbat și femeie prin căsătorie. Așadar, conform Constituției României, căsătoria este dintre un bărbat și o femeie. Instituția Căsătoriei nu poate aparține la doi bărbați sau la două femei, pentru că aceștia nu pot reproduce copii.

4. Prin lege, în România, este interzisă căsătoria între persoane de același sex.

5. Orice cetățean din România, poate adopta un copil dacă întrunește anumite condiții legale, însă legea română nu prevede ca un bărbat sau o femeie, care este în proces de adopție, să fie verificat(ă) dacă este sau nu homosexual. Legea nu prevede o astfel de restricție.

6. Când ne referim la conviețuirea dintre homosexuali, aici intervin Drepturile Fundamentale ale Omului, care sunt mai presus decât intoleranța, prejudecățile și apără drepturile tuturor ființelor umane fără excepție. Doi oameni de același sex pot trăi împreună dacă asta își doresc, nimeni nu are dreptul să le interzică acest lucru, însă uniunea lor poate fi formalizată printr-un act juridic numit Parteneriat Civil, care, apropo, este valabil și pentru oamenii de sex opus, care nu doresc să se căsătorească, dar să aibă un contract civil de conviețuire. Această formă juridică este practicată, mai ales, în statele de drept și cu economie dezvoltată, acolo unde relațiile dintre stat și cetățeni sunt formalizate și cetățenii contribuie cu plăți de taxe etc.

7. Organizarea Referendumului nu are nimic cu familia, nici cu căsătoria după cum ați văzut, și nici cu homosexualii.

REFERENDUMUL NU ADUCE ABSOLUT NICIO SCHIMBARE ȘI ESTE NUL DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE. ESTE O RISIPĂ DE PESTE 30 MILIOANE EURO. REFERENDUMUL ARE DOAR SCOP POLITIC ȘI ESTE AL LUI DRAGNEA.

Este o inițiativă a PSD-ului pe care, mai recent, Dragnea o camuflează prin activități ale unor organizații civice. Ați observat că PSD s-a retras din spațiul public în vederea susținerii Referendumului? Că Premierul Dăncilă a fugit de întrebările presei de la Bruxelles cu referire la Referendum? De ce? Pentru că PSD face parte din Grupul Socialiștilor care i-au atenționat despre derapajul de la respectarea Drepturilor Fundamentale ale Omului, pe care îl face PSD, prin această campanie absurdă și sălbatică.

De fapt, de Referendum are nevoie nu atât PSD, cât Dragnea. Tocmai de aceea au apărut probleme în interiorul partidului arătate în public de Primarul Firea. PSD-ul scade din popularitate, iar unii din partid văd o problemă în condamnarea lui Dragnea și în acțiunile lui nepopulare de subjugare a justiției pentru a nu ajunge la pușcărie până la Revelion.

Prin „reușita” acestui Referendum, Dragnea vrea să aducă puncte albe PSD-ului pentru a redresa situația partidului. Inducând ideea că PSD este un apărărtor al familiei și câștigând astfel simpatia românilor pentru a diminua căderea PSD-ului. Dragnea are nevoie de o susținere populară a PSD-ului pentru a institui o justiție polițienească.

Impostorul Dragnea a oferit cetățenilor români o marfă contrafăcută pentru a se salva de la pușcărie, iar românii își fixează privirea pe ambalaj, fără a privi calitatea conținutului. Iar pentru ca românii să rămână niște chiori în țara orbilor (scuze de la oamenii cu probleme de vedere, este o metaforă), vin în ajutorul mafiotului Dragnea organizații neguvernamentale care, fac campanie pe toate străzile din România, tipăresc materiale propagandistice fără indicarea numărului de tipar și a denumirii tipografiei și își mai trag niște fonduri de la Guvernare. Aceste organizații sunt în serviciul facerii unei minciuni PSD-iste cu care otrăvesc românii și apără hoții de răspundere.

Nu fiți turma lui Dragnea, fiți români luminați și apărați-vă familiile de Ciuma Roșie! Libertatea și doctrina creștină sunt singurele remedii pentru orice conflict social și pentru fericirea ființelor umane!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s