Referendumul a trecut, iar hârjoneala erotică dintre Misionar și Sodoma continuă

Referendumul s-a terminat. Clasa politică a clacat. Românii își văd mai departe de viața lor așa cum își văzuseră. Nu și dughiniștii, domnule! Ăștia nu și-au încheiat misiunea și se zvârcolesc, în continuare, isterizați cu o amplitudine crescândă în căutare de justificări și de soluții pentru o misiune ratată.

Dughinistul român este un misionar al intereselor noii ideologii religioase rusești în spațiul Estic al Europei. Nu are altă ocupație decât să trepăde dintr-un județ în altul, de la un studio la altul, dintr-o aulă în alta, de la o biserică la alta. Este tânăr. Nu este sărac. Deloc. Spălățel. Școlit în Occident (pentru acoperire). Își trage șosete asortate cu cravata. Cu aceeași ușurință, își trage o carte, a lui, pe care o poartă subțioară, unde-și ține toată deșteptăciunea îmbibată cu emanații de moravuri rău mirositoare. Învață câteva judecăți de valoare creștină cu care să prindă românul de suflet. Memorează niște nume notorii la nivel mondial, din toate timpurile, pe care le presură pe ziceri militant-religioase maximale, plăsmuite în laboratoarele ideologice rusești, făcând, astfel, transfer de percepție a unor idei luminate din Occident asupra urii din sufletul lui pornit spre cucerirea inimilor de români. Și, după toată vraja verbală însoțită de gesticulația unui filosof, maimuța asta, ajunsă „la bătaia inimii” românului, trece la o perorație amenințătoare și, pe un ton de exaltare apocaliptică, îi bagă în rațiune pericolul unei Revoluții Sexuale Occidentale, apoi, îl prezumă de uitare de sine și de căderea lui inevitabilă în brațele lui Sodoma, după care îl întreabă franc privindu-l în ochi: „Ești cu Dumnezeu ori împotriva lui Dumnezeu?”

Misionarul noii ideologii religioase rusești are la îndemână, în România, două instituții sensibile la demersul lui – Partidele politice și Patriarhia ispitită de Mafie.

Din fericire, România este pe calea cea bună: încadrată în mecanismele europene care previn derapajele instituțiilor publice de la asigurarea libertății cetățenilor de a decide în conștiință de cauză și nesiliți de nimeni. Din nefericire, Patriarhia, prin susținerea misionarului cu miză străină și a unor organizații non-guvernamentale și televiziuni implicate în isterizarea populației, nu a trecut ispita Banului și a Puterii, însă, spre bucuria creștinilor, majoritatea preoților români s-au îngrijit de cuvântul Domnului, nu de interesul ipocriților, iar românul, în drum spre casă de la biserică, a ocolit urna de vot ca pe „un corp delict” uitat de penalul Dragnea la locul faptei și a primit în inima lui ceea ce acceptă de veacuri – Adevărul și Iubirea.

Fariseul dughinist, ghidat de frustrare, își caută, în disperare, justificarea pentru a-și păstra rostul. Rusia a pierdut Războiul Rece, a eșuat ireversibil în ideologia ei politică și a pierdut în toate competițiile tehnologice, economice și sociale. Singurul instrument de influență asupra statelor din sfera ei de interes a rămas implicarea Bisericii în viața politică – misiune posibilă doar acolo unde există corupți la Guvernare și smintiți în Biserică. De aceea, marea provocare de astăzi a creștinilor români este REFORMA bisericească, scoaterea acesteia din mrejele influenței Bisericii Răsăritene și așezarea ei în dreapta lui Dumnezeu, acolo unde sălășluiește Iubirea.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s